Nová podoba evidence nemovitostí. 1. Právní poradna. - Nesnídal, Jiří
1. januára došlo k zásadnej zmene v evidencii vlastníckych a iných vecných práv k nehnuteľnostiam. Zákon ČNR č. 334/1992 Zb. zrušil doterajšiu evidenciu nehnuteľností a nahradil ju katastrom nehnuteľností. Vysvetlenie toho, čo je kataster nehnuteľností, ako sa vykonávajú zápisy do katastra a čo znamená verejnosť katastra.