Inštrukcia riaditeľa č. 2/1993. - Kouřil, V.
Inštrukcia riaditeľa Národnej poisťovne o právnom postavení osôb vykonávajúcich profesionálne športovú činnosť a o právnom postavení usporiadateľov verejných kultúrnych podujatí.