Uslovija licenzirovanija strachovoj dejatel'nosti na territorii rossii. - Bugajev, Ju.S
Poisťovanie finančného rizika. Podmienky pre udelenie licencie na poisťovanie nešťastných udalostí. Spôsob výpočtu poistného. Vlastné prostriedky poisťovacích spoločností. Dokumenty potrebné na povolanie činnosti poisťovacej spoločnosti.