V novom roku nová poisťovňa. - Rusiňák, Peter
Zákony upravujúce zriadenie Národnej poisťovne a financovanie zdravotného poistenia, nemocenského a dôchodkového poistenia - výklad troch zákonov schválených NR SR v decembri 1992.