Pojistné na sociální zabezpečení a přispěvek na státní politiku zaměstnanosti. - Přib, Jan
Právne úpravy zákona ČNR č. 589/1992 Sb. o poistnom na sociálne zabezpečenie. Rozsah pôsobnosti zákona. Vzťah poistného ku štátnemu rozpočtu, poplatníci poistného, výška a odvod poistného. Preplatok a premlčanie poistného a sankčné ustanovenia.