Správna dohoda o vykonaní Zmluvy medzi Českou republikou a Slovenskou republikou o sociálnom zabezpečení.
Plné znenie Správnej dohody o vykonaní Zmluvy medzi Českou republikou a Slovenskou republikou o sociálnom zabezpečení. 24 článkov Správnej dohody.