Zmeny právnych predpisov. - Litvínová, M.
Nové zákony SR v súvislosti so vznikom samostatnej Slovenskej republiky od 1.1.1993. Zákon o Národnej poisťovni a nový systém sociálneho zabezpečenia. Zákon o štátnom rozpočte SR na rok 1993. Zmeny zákonov v oblasti sociálneho zabezpečenia. Zmeny a doplnenie niektorých právnych predpisov v oblasti nemocenského poistenia zamestnancov a zabezpečenie družstevných roľníkov.