Zmluva medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o sociálnom zabezpečení.
Znenie Zmluvy medzi SR a ČR o sociálnom zabezpečení. Všeobecné ustanovenia. Uplatňovanie právnych predpisov. Osobitné ustanovenia. Dôchodkové zabezpečenie. Nemocenské poistenie (zabezpečenie). Štátne sociálne dávky. Dávky a služby sociálnej starostlivosti. Spoločné ustanovenia. Osobitná úprava pre príslušníkov ozbrojených síl a zborov. Prechodné a záverečné ustanovenia.