Evaluation of ecological and economic situation of settlements. - Ďurajková, N.
Analýza životných podmienok človeka. Súčasná ekologická a sociálnoekonomická situácia sídiel. Syntetické zhodnotenie kvality životných podmienok sídiel a návrhy riešenia špecifikovaných sociálnoekologických problémov daných sídiel.