Hrboľaté cesty k privatizácii zdravotníctva. 2. V zdravotníctve: privatizácia služieb je jedno a privatizácia majetku druhé. - Finďo, P.
Návrh na rozčlenenie zdravotníckych zariadení na neprivatizovateľné (posteľové s okresnou a vyššou pôsobnosťou, výskumné ústavy atď.) a privatizovateľné. Návrh praktického postupu privatizácie. - Materiál spracovaný pre Ministerstvo zdravotníctva SR v spt. 1992.