marketing és az innováció kölcsönhatása. Az üvegcsomagolás példája. - Eibel, K.
Pozícia skla, papiera, dreva a i. materiálov v konkurencii na trhu obalovej techniky. Porovnanie papiera, kovu a umelej hmoty z hľadiska využiteľnosti v obalovej technike. Svetové tendencie v sklárstve. Sklárstvo v USA, západnej európe a porovnanie Maďarska a Portugalska. Inovačná a marketingová činnosť odvetvia (zlepšovanie kvality obalu, sklo ako súčasť image značky...). Očakávateľné tendencie v sklárstve.