Výsledky průzkumu soukromě hospodařících zemědělců. - Neděla, S.
Postupný rozvoj súkromného sektoru v poľnohospodárstve. Transformácia a privatizácia ako nevyhnutná podmienka pre fungovanie poľnohospodárskeho trhu. Negatívne vplyvy brzdiace rozvoj a prosperitu súkromného sektoru. Prieskum formou dotazníkov na 250 súkromných hospodárstvach, realizovaný Českým inštitútom agrárnej ekonomiky v Brne. Spracovanie a analýza výsledkov výskumu.