megbízhatóság számbavétele a szénhidrogén-ipari döntéselökészítésben. - Pogány, L.
Metódy zohľadnenia rizika a spoľahlivosti informácií a prognóz v priemysle uhľovodíkov (nafta, plyn). Význam spoľahlivosti informácií pre tvorbu stratégie podnikania. Analýza skutočnosti a možné chyby a odchýlky. Pravdepodobnosť neúspešnosti výskumu ako rizikový faktor. Spoľahlivosť výpočtu zásob. Spoľahlivosť prognóz vývoja na trhu a v preprave.