Tervezési integráció egy német szolgáltató vállalatnál. - Albrecht, P.
Organizačný systém a proces plánovania. Ročný plán, strednodobý plán a hodnotenie východiskovej situácie. Vybudovanie nového integrovaného systému. Vymedzenie dosiahnuteľného stavu a základné úlohy prepojenia strategického a operatívneho plánovania. Kritické faktory úspechu. Úloha manažmentu pri jeho realizácii.