Fúzie vadia súťaži. - Zemanovičová, Daniela
Snaha presnejšieho a konkrétnejšieho vymedzenia fúzie podnikov. Spôsoby vzniku fúzie. Horizontálne, vertikálne a konglomerátne fúzie. Hranice pre posudzovanie fúzie. Dopady fúzie na konkurenčné podmienky. Schvaľovanie fúzií.