Data po telefonu: Faxem či modemem? I přes naši nekvalitní telefonní síť mohou počítače komunikovat mezi sebou poměrně spolehlivě. - Procháska, A.
Použitie faxu a modemu pre prenos dokumentov po telefónnej sieti. Prednosti a nevýhody použitia týchto zariadení. Prednosti modemu. Program METNET vyvinutý špeciálne pre našu telefónnu sieť. Použitie telekomunikačného programu METNET umožňuje prenos dát medzi niekoľkými detašovanými pracoviskami a ústredím firmy.