Poradnik dla handlujacych z zagranica. 11. - Marciniak-Neider, D.
Doprava tovarov po železnici. Dopravná zmluva. Medzinárodný nákladny list (CIM), na ktorom železnica potvrdí prijatie zásielky. Škody, ktoré znáša odosielateľ tovaru. Medzinárodná doprava v kontajneroch v Európe. Organizácia Intercontainer a jej význam pre dopravu. Nemecký a španielsky text Medzinárodného nákladného listu. Prevoz tovarov nákladnou dopravou po mori. Prevoz tovarov leteckou dopravou.