Investicionnyje rešenija v uslovijach rynka. - Fedotova, M.A
Riziko a podnikové financie v podmienkach trhového hospodárstva. Meranie rizika štatistickou a expertnou metódou. Závislosť odhadu rizika pri investičnom a finančnom rozhodovaní od daností vedúceho pracovníka. Možnosti minimalizácie rizika. Metódy zisťovania rizika pri investovaní. Výpočet času návratnosti investícií. Priemerný zisk a priemerné investície. Hodnotenie investičných projektov z hľadiska zisku. Investičné portfolio. Matrica strategického portfolia v praxi západných firiem.