Sanace výrobních programů podniků. - Vlček, Radim
Sanácia ako stratégia zameraná na prežitie a obnovu prosperity podnikov ohrozených ekonomickým kolapsom a bankrotom. Korene hrozby bankrotov a spôsob riadenia podnikov. Predchádzanie vzniku ekonomických kolapsov. Celopodniková sanačná stratégia v oblasti výrobného programu.