Proizvodstvennyje zapasy predprijatija: učet, ocenka, kontrol'. - Belobžeckij, I.A
Nové prístupy k metodike finančnej kontroly oceňovania a pohybu výrobných zásob podniku. Nová účtovná osnova platná od r. 1992 a evidencia zásob. Spôsoby vedenia bežnej evidencie pohybu výrobných zásob. Evidencia a kontrola dodávok materiálu a zúčtovacie vzťahy s dodávateľmi. Kontrola spotreby materiálu. Inventarizácia výrobných zásob.