Veľkozákazníci v obchode a priemysle. - Puntsch, E.
Druhý učebný list. Nákupné grémium. Tri hlavné úlohy v "buingcenter" (v nákupných strediskách). Rozhodovací proces, jeho deväť stupňov. Argumenty pre priblíženie vyhliadky na obrat a tržbu pre zákazníka. Rozširovanie kontaktov s veľkozákazníkom. Poplatok za registráciu výrobku. Kontrola zisku.