Poradenství. Konzultace.
Profesionálne poradenstvo v podnikaní. Európska prax výberu poradenskej firmy. Poradenstvo v bývalej ČSFR. Obnova výkonnosti podnikov a činnosť poradenských firiem. Prekonávanie podnikových kríz. Prvá sieť poradenských firiem v ČR. Podmienky úspešnosti manažérskej činnosti. Úskalia súčasného marketingu.