Konzultace za pár stovek - Prášek, M.
Poskytovanie poradenských a konzultačných služieb prostredníctvom Konzultačného strediska pre podnikateľov. Organizácia je financovaná z prostriedkov americkej nadácie ako pobočka Central Europe Institut. Stredisko sa zameriava poradenstvom pre malých a stredných podnikateľov, pomáha pri rozvoji miestnej infraštruktúry, napomáha pri spolupráci s väčšími podnikmi, poskytuje pomoc pri spracovávaní podnikateľského zámeru.