Předmět podnikání: zlato. - Klánová, E.
Situácia vo výrobe zlatých šperkov v ČR. Zmeny súvisiace so zavedením dane z pridanej hodnoty a s pôsobnosťou puncového zákona č. 539/1992 Sb. Charakteristika činnosti Puncového úradu. Prehľad produkcie českých podnikov spojených s výrobou a predajom predmetov zo zlata.