Obchodná terminológia pre bankárov a podnikateľov. Finančný slovník.
Vysvetlenie niektorých vybratých termínov účtovníctva a financií, s ktorými sa možno stretnúť v začiatkoch podnikania, z týchto oblastí: finančné výkazy, pôžičky, leasing, financie, marketing. Výklad termínov s anglickými ekvivalentmi.