Gary Stanley Becker a ľudský kapitál. - Iša, Ján
História Nobelovej ceny za ekonómiu, stručný prehľad jej nositeľov. Vedecký prínos a dielo G.S. Beckera, nositeľa tejto ceny v roku 1992. Teória ľudského kapitálu.