Syndróm žaby. Nedostatok rodinného a priateľského zázemia zapríčiňuje zlyhanie. - Lechnický, Milan
Riziko zlyhania vedúceho pracovníka - manažéra, poklesu jeho výkonu, dôležitosť vnútornej psychickej situácie, upevňovaním vedomia "brehu" (rodina, vzťahy s priateľmi).