Co dál se statistikou základních prostředků? - Jílek, Josef
Rozdiely v ponímaní základných prostriedkov do r. 1990 a podľa terajšej normy. Obsah hmotného investičného majetku. Účel štatistiky hmotného investičného majetku. Modelové prepočty stavu fixného kapitálu. Holandská prax s využitím výberového zisťovania a kombinácie priameho zisťovania s metódou stálej postupnej inventarizácie.