<Die> Angst vor dem Profit - völlig unbergründet. Gewinne wieder makellos machen. - Wilkes, M.W
Potreba verejnej diskusie o zisku. Sociálna zodpovednosť zisku. Spôsob delenia zisku. Vysoký zisk a spoločenská hrdosť. Dlhodobé úlohy kapitálu. Štátna regulácia a spoločenská zodpovednosť kapitálu.