Možnosti použitia finančnej matematiky pri investičnom rozhodovaní. - Mojžišová, Elena
Význam, úloha a využitie finančnej matematiky v podmienkach trhovej ekonomiky, aplikácia v investičnom rozhodovaní. Dynamické finančno-matematické metódy: anuitná metóda, metóda kapitálovej hodnoty a metóda internej úrokovej miery. Racionalizáciu týchto metód umožňuje využitie rôznych počítačových systémov (LOTUS 1-2-3).