Ciencia, tecnología y recursos humanos en la industrialización de Corea del Sur. - Orozco, C.E
Latinskoamerický pohľad na proces premeny málo rozvinutej ekonomiky Južnej Kórey na priemyselne rozvinutú ekonomiku v posledných 30 rokoch - etapy industrializácie od 1960. Podiel na svetovom obchode. Štátne subvencie ekonomike. Vedeckotechnická politika. Produktivita práce 1965-1987.