Organizácia údajov o národnom hospodárstve v tvare matice spoločenského účtovníctva. - Husár, Jaroslav
Základné princípy a ciele konštrukcie matice spoločenského účtovníctva - MSÚ. Jedným z cieľov MSÚ je organizácia informácií o ekonomickej štruktúre krajiny. MSÚ zobrazuje kolobeh príjmov a výdavkov v národnom hospodárstve. Vysvetlenie štruktúry riadkov a stĺpcov MSÚ na príklade MSÚ USA za rok 1992: Výpočet makroagregátov a multiplikátorov.