Tendencie vo vývoji trhu a spotreby potravín. - Slávik, J.
Vývoj výroby a spotreby potravín v zložitých národohospodárskych podmienkach ekonomickej reformy. Rast spotrebiteľských cien potravinárskeho tovaru. Rast cien nepotravinárskeho tovaru zapríčiňuje odčerpávanie kúpnej sily obyvateľstva. Hodnotenie spotreby jednotlivých druhov potravín.