Verbraucher-Stimmung hat neuen Tiefpunkt erreicht. - Gaspar, C.
Pokles orientácie spotreby dosiahol v decembri 1992 najnižší bod. Zhoršenie individuálnej ekonomickej situácie spotrebiteľov. Zhoršenie klímy sporivosti ako jedna z príčin nižšej orientácie na spotrebu. Pokles očakávaní spotrebiteľov na úroveň začiatku 80-tych rokov. Malé vyhliadky na rast spotreby.