Conference addresses major issues relating to global poverty. - Cheney, D.M
Výťah z referátov na medzinárodnej konferencii "Prekonanie chudoby je svetovou prioritou", usporiadanej 11.-13. januára vo Washingtone. Koordinácia medzinárodného úsilia v boji proti chudobe, väzby chudoby a životného prostredia, decentralizácia a posilnenie miestnej správy, štruktúrne úpravy hospodárstva a zníženie chudoby, úloha nevládnych organizácií, aktualizácia záverov zo svetovej konferencie o životnom prostredí a rozvoji (UNCED).