Správa o sociálnej situácii obyvateľstva Slovenskej republiky v roku 1992 a predpokladaný vývoj.
Ukazovatele, indexy a štatistické údaje k nasledovným oblastiam: Štruktúra obyvateľstva a skladba jeho príjmov (vývoj zamestnanosti a pracovných príjmov, nezamestnanosť a hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie, sociálne zabezpečenie - nemocenské poistenie, sociálna starostlivosť). Dopad reformy na vybrané typy domácnosti (vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov 1989-1992, predpoklad na r. 1993), opatrenia rezortov na jeho zmiernenie.