Rekvalifikace v procesu celoživotního vzdělávání. - Fiala, Bohumil
Proces celoživotného vzdelávania a fenomén rekvalifikácie ako súčasť tohto procesu. Základom rekvalifikácie je rekvalifikačný program. Po počiatočnej nútenej rekvalifikácii by sa v budúcnosti mala stať súčasťou života zamestnancov.