Ceny zemědělských pozemků. Tržní ocenění a stanovení základny pro daň dědickou, darovací a daň z převodu nemovitostí. - Kokoška, J.
Pretrvávajúce problémy s cenami poľnohospodárskych pozemkov v dôsledku nedostatočnej koncepcie v poľnohospodárstve. Cena pozemku určovaná porovnávacou metódou. Indexová metóda oceňovania poľnohospodárskej pôdy. Prehľad sadzieb. Prehľad právnych noriem a zákonov.