Kupujeme a prodáváme nemovitosti. 2. K novelám předpisů pro oceňování nemovitostí. Stanovení ceny pozemků. Rozdíly v ČR a SR. - Bradáč, A.
Druhá časť článku z Profitu speciál č. 8 je zameraná na rozdiely noviel predpisov pre oceňovanie nehnuteľností v ČR a SR a na stanovenie ceny pozemkov. Prevody na tuzemskú právnickú osobu so zahraničnou účasťou. Postup pri oceňovaní.