Verejno-súkromné združenia - cesta k bývaniu. Riešenie problémov bytovej politiky v trhovom hospodárstve. 1. - Ivanička, Koloman
Riešenie problémov bytovej politiky na Slovensku aj prostredníctvom verejno-súkromných združení, resp. partnerstiev, úspešne pôsobiacich aj v rozvojových krajinách. Vznikajú na činnosti dosť rizikové a nie veľmi ziskové pre súkromný sektor (napr. výstavba sociálnych bytov, obnova schátralých štvrtí a pod.).