Akcionári sa stretnú a budú rozhodovať. Valné zhromaždenia.
Pomôcka, resp. návod na organizovanie valných zhromaždení účastinných spoločností spracovaný FNM SR v spolupráci s EPIC Slovakia, s.r.o. Bratislava, dcérskou spoločnosťou zahraničnej poradenskej firmy.