Akciová spoločnosť. 3. - Dědič, J.
Rezervný fond akciovej spoločnosti. Pojem rezervného fondu a jeho právne a ekonomické poňatie. Dlhopisy vydávané akciovou spoločnosťou. Pojem dlhopisu a jeho druhy. Zrušenie a zánik akciovej spoločnosti.