Co noví akcionáři často netuší. Kolik zmůže jeden hlas. Kdo řídí společnost. - Novák, P.
Základné charakteristiky akcie. Vlastníctvo akcií akcionárov. Orgány akciovej spoločnosti. Predstavenstvo, valné zhromaždenie, dozorná rada.