Perspektivy zemědělských družstev po transformaci. - Marchal, S.
Transformácia a zákon. Právna úprava v Obchodnom zákonníku a transformačný zákon č. 42/1992 Zb. Problematika reštitúcií. Družstvá po transformácii a podnikateľský zámer. Realizácia podnikateľského zámeru. Význam právnej istoty a hospodárskej stability.