Tendence a vývoj zemědělských družstev v tržním hospodářství. - Denemarek, O.
Tradícia poľnohospodárskych družstiev u nás. Tendencie vývoja poľnohospodárskych družstiev vo svete. Prístup k transformácii poľnohospodárskeho družstva u nás. Zmena vlastníckych práv. Voľba novej podnikateľskej formy v súčasnom družstve.