Ako pôsobia zväzy zamestnávateľov v Japonsku. - Garaj, J.
Poznatky získané na študijnom programe rozvoja ľudských zdrojov organizovanom Japonskou federáciou zamestnávateľských zväzov - Nikkeiren a sponzorovanom Japonským ministerstvom práce. Etika zamestnávateľov. Spolupráca s vládou a odbormi, vzdelávanie a výchova, analýzy pre manažment, medzinárodné aktivity Nikkeiren - OECD, Medzinárodná organizácia zamestnávateľov (IOE), ILO.