SOPK - služby pre podnikateľov. - Lisý, A.
Rozhovor s riaditeľom pre úsek podnikateľských vzťahov a regionálnej politiky Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK), ktorá vyvíja činnosť na podporu a ochranu podnikania svojich členov doma a v zahraničí. Informácie pre záujemcov o členstvo v SOPK a prehľad ponúkaných služieb.