Reforma místních rozpočtů. - Peková, Jitka
Reforma miestnych rozpočtov a systému financovania potrieb miest a obcí je založená na zvýšení podielu vlastných príjmov a obmedzení dotácií z republikového rozpočtu. Daňové príjmy rozpočtov miest a obcí. Daňové určenie a daňový výnos v nasledujúcich rokoch v súvislosti so zavedením novej daňovej sústavy.