Mezinárodní smlouvy o zamezení dvojího zdanění. - Kudlík, J.
Zmluva medzi štátmi o zamedzení dvojitého zdanenia na zaistenie objektívneho rozdelenia práva na vyberanie daní z príjmov a z majetku v prípadoch, keď príjmy majú zdroj na území jedného štátu a plynú príjemcovi so sídlom na území druhého štátu. Zásady a obsah obojstranných zmlúv. Prehľad platných zmlúv ČR o zamedzení dvojitého zdanenia.