Smlouva o zamezení dvojího zdanění mezi ČR a SR. - Kudlík, J.
Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia medzi ČR a SR, uzavretá koncom r. 1992, nadobudla platnosť 1. januára 1993. Znenie zmluvy bude publikované v Zbierke zákonov vyhláškou ministerstva zahraničných vecí. Niektoré ustanovenia zmluvy.